De mogelijkheid om iets veranderen, verandert alles.

De HYDROS PRO is een echte doorbraak in duik comfort en gemak. De vormbaar Monprene®, verstelbare pasvorm en multi bevestigingspunten combineren om dit de meest aanpasbare en comfortabele BC ooit te maken. Winnaar van de 2016 Red Dot award voor product design, de HYDROS PRO is een ongelooflijke prestatie van SCUBAPRO engineering, gebouwd voor iedereen die houdt van te duiken.

Verwisselbare bandjes, een packable design en een bijgeleverde rugzak met ruimte voor uw hele duik kit maken het HYDROS PRO perfect voor elke bestemming en eventuele duik.

Het is perfect voor instructeurs, Tech Divers, Travel Divers, Vrouwelijk Divers, Jong Divers, New Divers, Dive Training.

Hoogtepunten van het product:

DUURZAAM

Monprene® bouw betekent ultra duurzaamheid. De HYDROS PRO onderscheidt zich ook tot UV, chemicaliën en slijtage zonder dat de typische tekenen van slijtage. En een modulaire opbouw maakt reparaties zelfs vanaf externe locaties in een handomdraai. Het is een BC voor het leven.

THE PERFECT FIT

Als u het dragen van de HYDROS PRO, je zult niet eens weten het is er. De HYDROS PRO mallen om uw specifieke vorm van het lichaam, en is ontworpen met het lichaam grip gel, het verstrekken van extreem comfort en stabiliteit. In de buurt van Zero inherent drijfvermogen betekent minder lood. En, dankzij een terug inflatie, smart lucht systeem kun je duiken in elke positie.

2 IN 1 BC

De HYDROS PRO omvat zowel de Trav Tek bandjes en een volledig geïntegreerde gewicht systeem. Dus, met een snelle switch van clips, kunt u de HYDROS PRO transformeren van een reis harnas voor Christus tot een geïntegreerde gewicht voor Christus. Nu hoeft u slechts één BC voor zowel lokale duiken en reizen.

Aanpassen en ACCESSORIZE

Eenvoudig toevoegen, verwijderen of vervangen? gewicht systemen, elastieken, D-ringen, accessoires en zakken naar de HYDROS PRO echt je eigen te maken. Met een breed scala van monteerbare accessoires en kits, uw mogelijkheden zijn eindeloos en kan snel worden aangepast op basis van de duik en voorwaarden.

TRAVEL FRIENDLY

De HYDROS PRO gaat overal met je mee. Direct droog, lichtgewicht en compact, met een unieke slimme verpakking ontwerp, de HYDROS PRO wordt ook geleverd met een op maat rugzak ontworpen om uw gehele duik kit past op je rug.

DUIKT IN KLEUR

De HYDROS PRO is verkrijgbaar in zeven kleuren, perfect afgestemd op SCUBAPRO kostuums, maskers en Seawing Novas. Aparte kleur kits zijn ook beschikbaar, zodat u kunt veranderen uw duik stijl wanneer u maar wilt.

Technische informatie:

Ultra Durable: Gepatenteerde Injection Molded Monprene® Gel Harness is zeer goed bestand tegen UV, chemicaliën en slijtage. De stof vrij harnas gebruikt geen klittenband of ritsen.

Instant Dry: Ideaal voor op reis te wijten aan minder water vasthouden en lager na de duik gewicht.

"BC 4 Life" Modular Design: Aanpasbare toevoegen / verwijderen gewicht systemen, riemen en zakken. Verlengde levensduur als gevolg van vereenvoudigde reparaties. Vrijwel elke component, waaronder gespen, kunnen worden vervangen zonder stikken.

3D Ergonomisch ontwerp: Voldoet aan uw lichaamsvorm voor maximaal comfort.

Lichtgewicht: Geavanceerde materialen houden het gewicht laag.

Neutraal drijfvermogen: Near Zero inherent drijfvermogen vereist minder lood, wat resulteert in een betere controle over het drijfvermogen en veel leuker duiken.

Body Grip Gel: Voorkomt BC verschuiven en paardrijden op.

Dual Compound Backplate: Biedt de ultieme stabiliteit en comfort. Single tank band systeem zorgt voor eenvoudiger montage.

Torso Flex Zone: Auto past zich aan je romp lengte voor uitstekend comfort en bewegingsvrijheid.

Gelede Schouderriemen: Laat bandjes aan te passen aan uw lichaamsvorm om een ​​goede pasvorm te bereiken.

Kit Assist: Houdt schouderbanden geopend voor eenvoudig aantrekken.

Cross Flow Channel: Onbeperkt interne luchtstroom vermindert lucht trapping voor verbeterde wendbaarheid en gemakkelijke deflatie op elke hoek.

2 Fase Inflatie: Tri bungee systeem regelt de luchtverdeling naar een compacte vorm onder water en een hoog hefvermogen handhaven op het oppervlak.

Dorsale Gewicht Wing: Anti slijtage en direct droog. Optimale "buitenboordmotoren" stuwing zakken.

Buckle Gewicht System: eenvoudige, veilige en betrouwbare quick release gespen bieden een vaste locatie voor een gemakkelijke bediening met één hand.

Multi Mount Accessory Matrix: Multiple D Ringen en bevestigingspunten voor een mes + light + SMB + slangen + kruisband en nog veel meer.

Smart Pack Design: vouwen schouder en taille bandjes verpakken in de vleugel, het creëren van een ongelooflijk compact pakket voor gemakkelijk transport en opslag.
 

€553.26 EUR

Taxes €116.19 EUR
Price gross €669.45 EUR
incl. Default Rate: 21.00 %
Total for product quantity:

Onze duiklocaties

contentmap_module
Go to top
Template by JoomlaShine