<-- Welkom bij het duikteam Everybody can Dive -->

 

Eerste een kleine introductie: Het duikteam van Everybody can Dive zijn ervaren duikers die het leuk vinden om met mensen te gaan duiken met een beperking. Duikteam Everybody can Dive is een vereniging.

De missie van onze vereniging is: Don't let your limitation, be your LIMIT. Dit houdt in dat we (lees: leden) samen met mensen die een beperking hebben gaan duiken in de breedste zin van het woord. 

De vereniging bestaat uit een aantal leden die verschillende taken hebben bij de vereniging. Het kader van de vereniging bestaat uit duikers met minimaal een reddingsduikers brevet. Dit brevet is altijd aangevuld met een brevet van de IAHD (international Association for Handicapped Divers) namelijk: Duikpartner

We trachten minimaal 1 keer week bij elkaar te komen om een duik te maken of wel in het zwembad of wel in het open water. Dat is afhankelijk van de groep waarmee we op pad gaan.

Lijkt het jou ook leuk om deel uit te maken van deze vereniging meld je dan aan via de site. 

Met veel bubbels

Duikteam Everybody can Dive

Login op het D-learning systeem

De ISO gecertificeerde WOSD/IAHD opleidingen zijn gebaseerd op het zogenaamde 'Digital Learning System' of te wel 'D-Learning'. Hierbij ontvangt de cursist, bij aanvang van de opleiding, een multi-media pakket waarbij hij of zij thuis de volledige theoretische kennis eigen kan maken, 24 uur per dag / 7 dagen in de week.

In het WOSD/IAHD -systeem komen ook alle aspecten van de duikindustrie samen zodat je als duiker, als instructeur en als opleidingscentrum maar één organistaie nodig hebt. Deze aspecten zijn: basisopleidingen, opleidingen voor mensen met een beperking, recreatieve specialty opleidingen, technische specialty opleidingen, medische specialty opleidingen, DAN opleidingen, instructeuropleidingen en duikreizen.

 

Login voor Duikteam leden