Wat zegt u over ons

 

Wij zouden het erg waarderen als u een reactie achter laat op onze website over hoe u het duiken met ons hebt ervaren. U kunt hier voor het onderstaande formulier invullen. 

Het formulier wordt eerst naar de webmaster gestuurd voordat het definitief geplaatst wordt. Wij zullen alle referenties plaatsen goed of slecht. Wel willen wij u verzoeken het netjes te houdenlaughing

Duikteam Everybody can Dive

Functie Naam Wie ben ik?
Voorzitter    
     

Introductie 

Duikteam Everybody can Dive

 

Waar staat het duikteam voor: Als lid van het duikteam help je er aan mee om mensen met een beperking een duikervaring te verschaffen. Dit kan op verschillende manieren. 

Binnen ons duikteam zijn er instructeurs beschikbaar die de eindverantwoordelijkheid hebben over een introductie duik of over een opleiding die iemand met een beperking doet. Elke instructeur heeft in het water minimaal 2 duikers bij zich. 1 van die twee duikers is minimaal Dive Masters, soms vragen we een 2de Dive Master mee, met een aanvullende opleiding Duikpartner (meer weten over de duikpartner, klik hier). De tweede die mee gaat hoeft geen duikopleiding te hebben maar is minimaal een Oppervlakte Assistentie Specialist. (voor meer informatie over de Oppervlakte Assistentie Specialist, klik hier

Waarom altijd in deze formatie. Afhankelijk van de beperking heeft de instructeur hulp nodig van het klaar zetten en opbouwen van de duik equipement tot aan het herhalen van duik skills. Ook bij terugkomst dient alles schoon gemaakt te worden en dat kan de duik instructeur met met diegene met een beperking niet allemaal alleen. Kortom vele handen maakt licht werk. 

Contact met Everybody can Dive

 

Er zijn verschillende manier om met ons in contact te komen. 

 

 

Ons kantoor

 

<-- Welkom bij het duikteam Everybody can Dive -->

 

Eerste een kleine introductie: Het duikteam van Everybody can Dive zijn ervaren duikers die het leuk vinden om met mensen te gaan duiken met een beperking. Duikteam Everybody can Dive is een vereniging.

De missie van onze vereniging is: Don't let your limitation, be your LIMIT. Dit houdt in dat we (lees: leden) samen met mensen die een beperking hebben gaan duiken in de breedste zin van het woord. 

De vereniging bestaat uit een aantal leden die verschillende taken hebben bij de vereniging. Het kader van de vereniging bestaat uit duikers met minimaal een reddingsduikers brevet. Dit brevet is altijd aangevuld met een brevet van de IAHD (international Association for Handicapped Divers) namelijk: Duikpartner

We trachten minimaal 1 keer week bij elkaar te komen om een duik te maken of wel in het zwembad of wel in het open water. Dat is afhankelijk van de groep waarmee we op pad gaan.

Lijkt het jou ook leuk om deel uit te maken van deze vereniging meld je dan aan via de site. 

Met veel bubbels

Duikteam Everybody can Dive

Login op het D-learning systeem

De ISO gecertificeerde WOSD/IAHD opleidingen zijn gebaseerd op het zogenaamde 'Digital Learning System' of te wel 'D-Learning'. Hierbij ontvangt de cursist, bij aanvang van de opleiding, een multi-media pakket waarbij hij of zij thuis de volledige theoretische kennis eigen kan maken, 24 uur per dag / 7 dagen in de week.

In het WOSD/IAHD -systeem komen ook alle aspecten van de duikindustrie samen zodat je als duiker, als instructeur en als opleidingscentrum maar één organistaie nodig hebt. Deze aspecten zijn: basisopleidingen, opleidingen voor mensen met een beperking, recreatieve specialty opleidingen, technische specialty opleidingen, medische specialty opleidingen, DAN opleidingen, instructeuropleidingen en duikreizen.

 

Login voor Duikteam leden

 

Foto & Video | Everybody can Dive

Wil je meer weten over Everybody can Dive Over ons
Klik hier Over ons.... In 2000 zijn we voor het eerst in aanraking gekomen met het duiken. Op een vakantie een vakantie op de Dominicaanse Republiek en omLees meer...
Ook relaxed duiken
Kijk bij onze aangeboden duikopleidingen

Duiklog | Everybody can Dive

Mijn aller eerste duik | Punta Can Dominicaanse Republiek

0

Barcelo Bavaro Beach Resort | Punt Cana Dominicaanse Republiek

Daar ga je dan voor het eerst richting de Caribean voor een vakantie. Ondertussen heb ik de mooie leeftijd bereikt van 25 jaar, klaar met mijn studie, leuke vriendin en een vakantie All-inclusief op de Dominicaanse Republiek. Ik zou zeggen beter kan het niet worden. Al liggend op een stand bedje, kijkend naar het kraakheldere water en prachtige witte standen. In de ene hand een cocktail, het is toch al decadent met al die witte stranden en palmbomen en aan de andere kant mij mooie vrouw. Terwijl ik daar zo zit zie ik mensen met een een cilinder en jacket in het zwembad aan het werk. 

Nu is het zo dat dat ik niet echt iemand ben die stil kan zitten dus ik dacht dat wil ik ook, niet wetende wat me allemaal te wachten stond dus ik loop naar het kantoortje of eigenlijk een houten hutje om een palmboom gebouwd en ik vraag om informatie. De vriendelijke dame, die daar staat legt me uit dat in het zwembad mensen bezig zijn met een introductie duik. Daarnaast verteld ze dat er een mogelijkheid bestaat om een brevet te halen en dat je met dat brevet overal te wereld mag duiken. Ik vraag naar de prijzen en schrik eigenlijk een beetje maar goed het lijkt me super om te doen dus waarom niet. Ik betaal de $ 400,-- en de volgende dag zullen de lessen starten.

Social Share:

Comments

Lees meer...

Three Corners Sunny Beach | Hurghada Egypte

Social Share:

Comments

Een greep uit het verleden | 2013

 

Een greep uit het verleden:

Tijdens een vakantie in Egypte aan de Rode Zee kun je als duiker natuurlijk niet de hele dag je voeten op het land houden. De Rode Zee lacht je toe en natuurlijk moet je dan het water in. Op het resort waar we op vakantie waren was er ook een duikschool. Eerder hadden we al een rond vaart gemaakt met een boot en waren dolfijnen tegen gekomen. De Rode zee lachte dus nog meer om een duik te gaan maken. 

Mijn laatste duik voor deze duik was al een half jaar geleden dus het werd tijd om eerste nog even te oefenen in het zwembad volgens de dive master. Ik vond het goed dus als eerste maar even het zwembad in. Nadat hij ervan overtuigd was dat het allemaal wel goed zat gingen we onze spullen aan boord brengen van een dingy. De dingy zou ons gaan brengen naar een plek waar we konden duiken. Het duikhorloge werd ingesteld en de spullen nogmaals gecontroleerd en voor ik het door had waren we al onderweg. 

Social Share:

Comments

Lees meer...

Onze duiklocaties

contentmap_module
Go to top
Template by JoomlaShine