Onze Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Aquanautic Elba

 Registratie gesloten
 
0
Categorie
IAHD
Datum
woensdag 13 juni 2018 00:00 - woensdag 17 oktober 2018 00:00
Locatie
Loc. Morcone 33, 57031 Capoliveri (Li), Italië - Loc. Morcone 33, 57031 Capoliveri (Li)
Italie
Telefoon
0613360939
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de zomer periode zijn wij van Everybody can Dive aanwezig bij Aquanautic Elba. Wilt u tijdens de zomer periode uw duikbrevet halen op het prachtige Eiland Elba in Italië dan is dat mogelijk. Wij bieden u, in samenwerking met Aquanautic Elba, de volgende opleidingen, SSI Open Water brevet, IAHD Open Water Brevet & WOSD Open Water Brevet. De kosten beginnen bij 299,-- euro incl. materiaal.

 
 

Alle datums

  • Van woensdag 13 juni 2018 00:00 tot woensdag 17 oktober 2018 00:00

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers 

Powered by iCagenda

Wat onze gasten van ons zeggen

Zittend achter een lekkere Polarcita (biertje) aan de bar. Kwam ik in gesprek met Martin. Martin is duik instructeur en vertelde prachtige verhalen over de Oost kust van Bonaire. Wij (ik en mijn vrouw) wilde daar graag een duik maken maar het werd ons afgeraden omdat zonder een expert te doen. Die expert hadden we gevonden ... Martin... We besloten om de volgende dag te gaan kijken of het mogelijk zou zijn om aan de oost kust van Bonaire een duik te maken. Martin vertelde als het niet mogelijk zou zijn om daar het water te betreden dat hij een andere oplossing zou hebben om toch langs het koraal van de oost kust te duiken.

Read more


18th January, 2018

Wij hadden onze vakantie geboekt op Bonaire. Ik had mijn open water brevet al en wilde wel graag duiken op Bonaire. We waren samen met vrienden op vakantie en die wilde dit ook graag gaan doen. Tijdens ons verblijf op Bonaire kwamen we in gesprek met Martin. Martin vertelde dat hij woonde en werkte op Bonaire als duikinstructeur. Uiteraard kwam al snel de vraag op tafel wat gaat het kosten als we een Introductie duik gaan maken met jou. Martin gaf een prachtige prijs af van $85,-- per persoon en inclusief een renewal voor mij. Martin zou dan bij ons vakantiehuisje komen met de spullen want daar was een zwembad aanwezig. Tijdens de intro in het zwembad en in oceaan hebben we een prachtige tijd gehad. Het was relaxed en Martin nam de tijd voor je. Kortom een super duik.... Voor een guided dive kan ik Everybody can Dive zeker aanbevelen. 

Thanks Martin

Read more


18th January, 2018

Duiklog | WOSD

Eagle Ray

0

Eagle RayMulti Level Deep Dive

Soms heb je van die momenten die je niet snel vergeet. Tijdens een van onze opleidingen, Multi Level Deep Dive was het weer zover dat we aan de Oost kust van Bonaire konden doen. De gemiddelde diepte aan de Oost kant is ongeveer 35 meter, wil je dieper dat kan maar dan zie je alleen maar zand. 35 meter is natuurlijk een mooie diepte en eigenlijk hoef je niet zo diep. In de opleiding Multi Level Deep dive gaan we naar 40 meter en ga je in etappes terug.

In de jaren dat ik nu duik heb ik maar weinig gebruik gemaakt van de diepte duiken maar het is erg handig op de kennis te hebben zeker als je op meerdere plekken van de wereld je duiken maakt want niet overal is het zo makkelijk duiken als op Bonaire. Op Bonaire heb je eigenlijk aan je Open Water brevet meer dan genoeg. Toch adviseer ik altijd een specialty Multi Level Deep Dive. Het geeft je namelijk meer kennis in je eigen veiligheid.

Social Share:

Comments

Lees meer...

Duiklog | Everybody can Dive

Mijn aller eerste duik | Punta Can Dominicaanse Republiek

Social Share:

Comments

Barcelo Bavaro Beach Resort | Punt Cana Dominicaanse Republiek

Daar ga je dan voor het eerst richting de Caribean voor een vakantie. Ondertussen heb ik de mooie leeftijd bereikt van 25 jaar, klaar met mijn studie, leuke vriendin en een vakantie All-inclusief op de Dominicaanse Republiek. Ik zou zeggen beter kan het niet worden. Al liggend op een stand bedje, kijkend naar het kraakheldere water en prachtige witte standen. In de ene hand een cocktail, het is toch al decadent met al die witte stranden en palmbomen en aan de andere kant mij mooie vrouw. Terwijl ik daar zo zit zie ik mensen met een een cilinder en jacket in het zwembad aan het werk. 

Nu is het zo dat dat ik niet echt iemand ben die stil kan zitten dus ik dacht dat wil ik ook, niet wetende wat me allemaal te wachten stond dus ik loop naar het kantoortje of eigenlijk een houten hutje om een palmboom gebouwd en ik vraag om informatie. De vriendelijke dame, die daar staat legt me uit dat in het zwembad mensen bezig zijn met een introductie duik. Daarnaast verteld ze dat er een mogelijkheid bestaat om een brevet te halen en dat je met dat brevet overal te wereld mag duiken. Ik vraag naar de prijzen en schrik eigenlijk een beetje maar goed het lijkt me super om te doen dus waarom niet. Ik betaal de $ 400,-- en de volgende dag zullen de lessen starten.

Social Share:

Comments

Lees meer...

Three Corners Sunny Beach | Hurghada Egypte

Social Share:

Comments

Een greep uit het verleden | 2013

 

Een greep uit het verleden:

Tijdens een vakantie in Egypte aan de Rode Zee kun je als duiker natuurlijk niet de hele dag je voeten op het land houden. De Rode Zee lacht je toe en natuurlijk moet je dan het water in. Op het resort waar we op vakantie waren was er ook een duikschool. Eerder hadden we al een rond vaart gemaakt met een boot en waren dolfijnen tegen gekomen. De Rode zee lachte dus nog meer om een duik te gaan maken. 

Mijn laatste duik voor deze duik was al een half jaar geleden dus het werd tijd om eerste nog even te oefenen in het zwembad volgens de dive master. Ik vond het goed dus als eerste maar even het zwembad in. Nadat hij ervan overtuigd was dat het allemaal wel goed zat gingen we onze spullen aan boord brengen van een dingy. De dingy zou ons gaan brengen naar een plek waar we konden duiken. Het duikhorloge werd ingesteld en de spullen nogmaals gecontroleerd en voor ik het door had waren we al onderweg. 

Social Share:

Comments

Lees meer...

Duiklog | IAHD

Voor het eerste het open water in | Maria & Andi
Social Share:

Comments

Voor het eerst op Bonaire......

 

01 oktober 2017

Vandaag is de dag dat we beginnen met een opleiding IAHD, Open water. Uit Duitsland overgekomen Maria & Andi en hun dochtertje van 1 jaar zijn gearriveerd op de duikschool. We maken op Bonaire gebruik van de locatie van Stay & Dive. Stay & Dive Bonaire is al vanaf het begin een partner van ons. De locatie is prachtig gelegen in de buurt van het centrum van Kralendijk en verschillende duikspots in de omgeving waar we makkelijk te water kunnen. In het complex zijn speciaal kamers gemaakt voor mensen met een beperking en het les lokaal, dat lekker in de zon ligt is goed toegankelijk voor iedereen. De lessen starten met kennis vergaren over het duikmasker, de cilinder en de overige equipement die we tijdens het duiken gebruiken. We hebben een speciale oppas geregeld voor de kleine die lekker in het zwembad zit terwijl Maria en Andi druk bezig zijn de boeken te bestuderen en ook nog een oogje in het zeil kunnen houden. De lessen worden in het Duits gegeven en gedeeltelijk in het Engels op verzoek van Andi en Maria.......

Social Share:

Comments

Lees meer...

Duiklog | DAN

Reddingsduiker..

Social Share:

Comments

ReddingsduikerReddingsduiker

Daar gaan we dan. De eerste opleidingen zitten er op, zelfstandig duiker, onderwater navigatie, multi-level diepduiker. Ze zijn allemaal binnen. Het was de afgelopen weken hard studeren om alle theorie in mijn hoofd te stoppen en daarnaast elke dag 2 keer in het water te liggen en de oefeningen goed uit te voeren maar het is gelukt. 

Nu komen er andere tijden aan. Heel lang geleden heb ik eens een E.H.B.O. cursus gevolgd terwijl ik bezig was om Trainer 4 voor de volleybal te halen. Nu komen andere tijden want duiken is een veilige sport als je, je maar aan de regels houdt en dat is natuurlijk voor veel aspecten zo. Om je goed aan de regels te kunnen houden is het makkelijk om ook de theorie er achter te kennen en te herkennen wanneer er iets gebeurd. Er zijn verschillende soorten van gevaren die je als duiker kunt tegen komen. Een eerste is iemand die geen perslucht meer heeft (beetje verkeerde planning van je duik, je materiaal niet goed getest) maar geloof me het gebeurd of een duiker die in paniek raakt of nog gekker "een duiker die vissen aan het voorzien is van perslucht" Ja, geloof me het gebeurd allemaal.

Social Share:

Comments

Lees meer...

Fotoboek | Algemeen

IMG_20170708_161715.jpg

Onze duiklocaties

contentmap_module

Duiklog | PADI

Go to top
Template by JoomlaShine