Wat zegt u over ons

 

Wij zouden het erg waarderen als u een reactie achter laat op onze website over hoe u het duiken met ons hebt ervaren. U kunt hier voor het onderstaande formulier invullen. 

Het formulier wordt eerst naar de webmaster gestuurd voordat het definitief geplaatst wordt. Wij zullen alle referenties plaatsen goed of slecht. Wel willen wij u verzoeken het netjes te houdenlaughing

Duikteam Everybody can Dive

Functie Naam Wie ben ik?
Voorzitter    
     

Introductie 

Duikteam Everybody can Dive

 

Waar staat het duikteam voor: Als lid van het duikteam help je er aan mee om mensen met een beperking een duikervaring te verschaffen. Dit kan op verschillende manieren. 

Binnen ons duikteam zijn er instructeurs beschikbaar die de eindverantwoordelijkheid hebben over een introductie duik of over een opleiding die iemand met een beperking doet. Elke instructeur heeft in het water minimaal 2 duikers bij zich. 1 van die twee duikers is minimaal Dive Masters, soms vragen we een 2de Dive Master mee, met een aanvullende opleiding Duikpartner (meer weten over de duikpartner, klik hier). De tweede die mee gaat hoeft geen duikopleiding te hebben maar is minimaal een Oppervlakte Assistentie Specialist. (voor meer informatie over de Oppervlakte Assistentie Specialist, klik hier

Waarom altijd in deze formatie. Afhankelijk van de beperking heeft de instructeur hulp nodig van het klaar zetten en opbouwen van de duik equipement tot aan het herhalen van duik skills. Ook bij terugkomst dient alles schoon gemaakt te worden en dat kan de duik instructeur met met diegene met een beperking niet allemaal alleen. Kortom vele handen maakt licht werk. 

Contact met Everybody can Dive

 

Er zijn verschillende manier om met ons in contact te komen. 

 

 

Ons kantoor

 

<-- Welkom bij het duikteam Everybody can Dive -->

 

Eerste een kleine introductie: Het duikteam van Everybody can Dive zijn ervaren duikers die het leuk vinden om met mensen te gaan duiken met een beperking. Duikteam Everybody can Dive is een vereniging.

De missie van onze vereniging is: Don't let your limitation, be your LIMIT. Dit houdt in dat we (lees: leden) samen met mensen die een beperking hebben gaan duiken in de breedste zin van het woord. 

De vereniging bestaat uit een aantal leden die verschillende taken hebben bij de vereniging. Het kader van de vereniging bestaat uit duikers met minimaal een reddingsduikers brevet. Dit brevet is altijd aangevuld met een brevet van de IAHD (international Association for Handicapped Divers) namelijk: Duikpartner

We trachten minimaal 1 keer week bij elkaar te komen om een duik te maken of wel in het zwembad of wel in het open water. Dat is afhankelijk van de groep waarmee we op pad gaan.

Lijkt het jou ook leuk om deel uit te maken van deze vereniging meld je dan aan via de site. 

Met veel bubbels

Duikteam Everybody can Dive

Login op het D-learning systeem

De ISO gecertificeerde WOSD/IAHD opleidingen zijn gebaseerd op het zogenaamde 'Digital Learning System' of te wel 'D-Learning'. Hierbij ontvangt de cursist, bij aanvang van de opleiding, een multi-media pakket waarbij hij of zij thuis de volledige theoretische kennis eigen kan maken, 24 uur per dag / 7 dagen in de week.

In het WOSD/IAHD -systeem komen ook alle aspecten van de duikindustrie samen zodat je als duiker, als instructeur en als opleidingscentrum maar één organistaie nodig hebt. Deze aspecten zijn: basisopleidingen, opleidingen voor mensen met een beperking, recreatieve specialty opleidingen, technische specialty opleidingen, medische specialty opleidingen, DAN opleidingen, instructeuropleidingen en duikreizen.

 

Login voor Duikteam leden

 

Wat onze gasten van ons zeggen

Zittend achter een lekkere Polarcita (biertje) aan de bar. Kwam ik in gesprek met Martin. Martin is duik instructeur en vertelde prachtige verhalen over de Oost kust van Bonaire. Wij (ik en mijn vrouw) wilde daar graag een duik maken maar het werd ons afgeraden omdat zonder een expert te doen. Die expert hadden we gevonden ... Martin... We besloten om de volgende dag te gaan kijken of het mogelijk zou zijn om aan de oost kust van Bonaire een duik te maken. Martin vertelde als het niet mogelijk zou zijn om daar het water te betreden dat hij een andere oplossing zou hebben om toch langs het koraal van de oost kust te duiken.

Read more


18th January, 2018

Wij hadden onze vakantie geboekt op Bonaire. Ik had mijn open water brevet al en wilde wel graag duiken op Bonaire. We waren samen met vrienden op vakantie en die wilde dit ook graag gaan doen. Tijdens ons verblijf op Bonaire kwamen we in gesprek met Martin. Martin vertelde dat hij woonde en werkte op Bonaire als duikinstructeur. Uiteraard kwam al snel de vraag op tafel wat gaat het kosten als we een Introductie duik gaan maken met jou. Martin gaf een prachtige prijs af van $85,-- per persoon en inclusief een renewal voor mij. Martin zou dan bij ons vakantiehuisje komen met de spullen want daar was een zwembad aanwezig. Tijdens de intro in het zwembad en in oceaan hebben we een prachtige tijd gehad. Het was relaxed en Martin nam de tijd voor je. Kortom een super duik.... Voor een guided dive kan ik Everybody can Dive zeker aanbevelen. 

Thanks Martin

Read more


18th January, 2018

Onze duiklocaties

contentmap_module
Go to top
Template by JoomlaShine