Professional Association of Diving Instructors (PADI)PADI

 

Wie kent PADI nu niet? Padi is de grootste duikorganisatie van de Wereld en ook wel de bekendste. Op 09 september 2000 heb ik mijn eerste PADI certificaat behaald. Waarom? Geen idee waarom ik PADI heb gekozen waarschijnlijk omdat er op dat resort alleen PADI werd aangeboden. Ik was namelijk op vakantie in de Dominicaanse Republiek. Zoals velen van ons  behalen we onze eerste certificering op een vakantie omdat we er daar veel met duiken in aanraking komen. Net zoals ik.....

In 2015 verhuisde ik naar het "Divers Paradise" Bonaire. Of eigenlijk, ik ging er op vakantie en duiken op Bonaire is een unicum voor mensen die van duiken houden. Zo vind je op alle hoeken van de straat wel een duikshop met verschillende prijzen voor de huur van equipement, duik cilinders enz enz enz... Wat je er niet vindt is dat de prijzen verschillen deze liggen zo dicht bij elkaar dat het weinig verschil maakt qua kosten. Wel in service... en dat was voor mij erg belangrijk. 

Aangezien ik duiken er leuk vindt ben ik verder gaan kijken naar de verschillende manieren waarop de vele duikorganisaties hun opleidingen aan bieden. Ik heb gekeken bij SSI, WOSD, TDI en PADI. Er zit niet heel veel verschil in het aanbieden van de opleidingen toch zijn er duidelijk veel verschillen tussen alle organisaties. Het gaat er om dat je een organisatie pakt die bij jou past. PADI is een wereldwijd erkent certificaat en overal te wereld kun je er mee duiken, SSI heeft dezelfde voorwaarden, WOSD heeft dit ook. 

Onze duiklocaties

contentmap_module
Go to top
Template by JoomlaShine